Schoonheidssalon Tessa 
                          
   
                                                    
            
                

                         Schoonheidssalon Tessa

Retreat = Terugtrekken, maak tijd voor uzelf en ontspan...


Wat is er heerlijker dan de geur van lavendel? En wat horen we steeds vaker in de media, dat we allen een tekort hebben aan magnesium!

Dus combineren we deze twee samen in het Retreat & Hydra Ritueel.


Uw gezichtsbehandeling begint met een (zachte) intro-rugmassage met warme lavendel/magnesium stempels.
Als uw gezichtsmasker inwerkt masseren we met deze warme stempels de voeten en onderbenen.


Hydra: Warme stempeltjes gevuld met Lijnzaad (zeer hydraterend) en Lavendel (zeer ontspannend) worden gebruikt tijdens de gezichtsmassage.Base 60 minuten €54,50

Puurr Retreat & Hydra Ritueel

Intro rug-massage met warme lavendel/ magnesium stempels, onder het stoomapparaat vindt de reiniging en de peeling plaats, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, Hydra treatment (masker en massage in 1 m.b.v. warme lavendel/ lijnzaad stempeltjes). We sluiten af met een verzorgende crème.

                                          

Intense 90 minuten €65

Puurr Retreat & Hydra Ritueel

Intro relaxing nerve rug-massage met warme lavendel/ magnesium stempels, onder het stoomapparaat vindt de reiniging en de peeling plaats , onzuiverheden verwijderen,  wenkbrauwen epileren, Age serum, Puurr (bindweefsel) massagerollers, intense Force2 Argan serum, massage van hals/ gezicht/ decolletè en nek/schouders icm Hydra Treatment, eye serum, masker (tijdens het masker worden de voeten en onderbenen gemasseerd et de warme kruidenstempels). We sluiten af met een verzorgende crème.