Schoonheidssalon Tessa 
                          
   
                                                    
            
                

                         Schoonheidssalon Tessa

Met de wimperliftbehandeling krijgt u volle, gelifte wimpers die tot 6 weken lang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als u geen extensions wilt/kunt dragen of als u de natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. 


Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange en steile wimpers! Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals u zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. 

De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!


Elleebana wimperlift ZONDER verven €35,-

Elleebana wimperlift MET verven €45,-


(Verzoek om ZONDER mascara naar uw afspraak te komen) 


BELANGRIJKE INFORMATIE NA DE WIMPERLIFT:


Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen. Wel is het mogelijk de speciaal ontwikkelde Elleevate Lash Lift mascara te dragen. Deze is speciaal ontwikkeld door Elleebana zodat wanneer je toch nog een extra wow effect wilt kan creëren. Naast dat deze mascara een geweldig product is voor dagelijks gebruik zit er ook Arginine, Biotine en Keratine in dat je wimpers voedt en gezond houdt.


Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur)te gaan.


Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kan je elke reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een non-oil remover. Gebruik je de Elleevate Lash Lift Mascara vraag dan naar de speciale Belma Remove reiniger. Deze wordt gebruikt tijdens de behandeling en is ook geschikt om je ogen te reinigen eerste dagen na de wimperlift behandeling.


Kan ik mijn wimpers ook verven met een wimperlift?
Het is mogelijk om gelijk na de behandeling de wimpers te laten verven. Dit geeft de lift een extra boost voor een nog mooier resultaat!